Ręczny odpoczynek ciasta RP-31SALVA
RP-31
Ręczny odpoczynek ciasta RP-31
SALVA
RP-31
Stała cena bez VATu
9 996 €
Stan
Nowe
Lokalizacja
Vincennes 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
Cena i lokalizacja
Stała cena bez VATu
9 996 €
- Lokalizacja:
- Rue de Fontenay 110, 94300 Vincennes, France

Zadzwoń
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A20509570
- Ostatnio aktualizowane:
- 18.11.2025
Opis
- Wymiary (A x B x C): 1610 x 1272 x 1392 mm
- Maks. masa kęsa ciasta: 700 g
- Liczba komór: 31
- Nr katalogowy: 7309535
- Pojemność kul w jednej komorze: 8
- Łączna pojemność kul: 248
- Moc: 0,37 kW
- Napięcie: 400 V
- Częstotliwość: 50 Hz - 1,06 A
- Masa: 380 kg
Ręczna komora pośrednia RP to komora odpoczynkowa dla ciasta, ładowana i rozładowywana ręcznie, umożliwiająca ciastu odpowiedni odpoczynek po podzieleniu, a przed końcowym formowaniem.
W czasie odpoczynku w ręcznej komorze RP kule ciasta delikatnie fermentują oraz zwiększają swoją objętość, dzięki czemu stają się bardziej elastyczne i łatwiejsze do formowania.
Komora została zaprojektowana specjalnie dla piekarzy rzemieślniczych, którym zależy na jak najlepszym zachowaniu właściwości ciasta.
Standardowe koszyki mieszczą kęsy do 650 g.
Opcjonalnie dostępne jest lampowe naświetlanie bakteriobójcze dla podwyższonego poziomu higieny.
TRWAŁOŚĆ:
- Malowana rama stalowa zapewnia wysoką sztywność komory. Do dużego koła gniazd garowniczych zastosowano przewymiarowany łańcuch w celu wydłużenia żywotności komory.
- Łagodna praca przekładni zapewnia wyjątkowo cichą pracę maszyny.
UNIWERSALNOŚĆ:
- Wyposażona w gniazda elektryczne umożliwiające podłączenie formierki oraz dzielarki, co pozwala na zintegrowaną pracę.
- Ręczny przycisk kierunku lewo/prawo oraz możliwość obsługi bez użycia rąk zapewniają ergonomię użytkowania.
HIGIENA:
- Gniazda garownicze wykonane z poliestru zapobiegają gromadzeniu się wilgoci.
Kdjdpfxoxv R Rcs Adrsw
- Opcjonalna możliwość montażu lampy bakteriobójczej.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Mogą występować błędy tłumaczenia.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
- Maks. masa kęsa ciasta: 700 g
- Liczba komór: 31
- Nr katalogowy: 7309535
- Pojemność kul w jednej komorze: 8
- Łączna pojemność kul: 248
- Moc: 0,37 kW
- Napięcie: 400 V
- Częstotliwość: 50 Hz - 1,06 A
- Masa: 380 kg
Ręczna komora pośrednia RP to komora odpoczynkowa dla ciasta, ładowana i rozładowywana ręcznie, umożliwiająca ciastu odpowiedni odpoczynek po podzieleniu, a przed końcowym formowaniem.
W czasie odpoczynku w ręcznej komorze RP kule ciasta delikatnie fermentują oraz zwiększają swoją objętość, dzięki czemu stają się bardziej elastyczne i łatwiejsze do formowania.
Komora została zaprojektowana specjalnie dla piekarzy rzemieślniczych, którym zależy na jak najlepszym zachowaniu właściwości ciasta.
Standardowe koszyki mieszczą kęsy do 650 g.
Opcjonalnie dostępne jest lampowe naświetlanie bakteriobójcze dla podwyższonego poziomu higieny.
TRWAŁOŚĆ:
- Malowana rama stalowa zapewnia wysoką sztywność komory. Do dużego koła gniazd garowniczych zastosowano przewymiarowany łańcuch w celu wydłużenia żywotności komory.
- Łagodna praca przekładni zapewnia wyjątkowo cichą pracę maszyny.
UNIWERSALNOŚĆ:
- Wyposażona w gniazda elektryczne umożliwiające podłączenie formierki oraz dzielarki, co pozwala na zintegrowaną pracę.
- Ręczny przycisk kierunku lewo/prawo oraz możliwość obsługi bez użycia rąk zapewniają ergonomię użytkowania.
HIGIENA:
- Gniazda garownicze wykonane z poliestru zapobiegają gromadzeniu się wilgoci.
Kdjdpfxoxv R Rcs Adrsw
- Opcjonalna możliwość montażu lampy bakteriobójczej.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Mogą występować błędy tłumaczenia.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Dokumenty
Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2025
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+33 1 84 ... ogłoszenia
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd




