Sterowana szafa fermentacyjnaSALVA
600x400
Sterowana szafa fermentacyjna
SALVA
600x400
Stała cena bez VATu
6 938 €
Stan
Nowe
Lokalizacja
Vincennes 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
Cena i lokalizacja
Stała cena bez VATu
6 938 €
- Lokalizacja:
- Rue de Fontenay 110, 94300 Vincennes, FR
Zadzwoń
Sprzedaż maszyn

Czy już zamieściłeś ogłoszenie o swojej używanej maszynie?
Sprzedawaj przez Machineseeker bez prowizji.
Więcej o sprzedaży maszyn
Więcej o sprzedaży maszyn
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A19810315
- Ostatnio aktualizowane:
- 26.08.2025
Opis
- Model FCX-20 BASIC 50 HZ 60X40
- Wymiary zewnętrzne (szer. x gł. x wys.): 2187x1027x600 mm
- Odstęp między tacami: 78,5 mm
- Pojemność: 20 (60x40)
- Czynnik chłodniczy: R-134a
- Moc: 1,8 kW
- Częstotliwość: 50 Hz – 9 A
- Napięcie: 230 V
- Waga: 289 kg
- Urządzenie doskonale sprawdza się w cukierniach, piekarniach, a także w punktach typu bake-off lub hot spot.
Dedpow Rwanjfx Adhscn
- Niezastąpione przy optymalizacji procesu produkcji i umożliwiające serwowanie klientom świeżo wypiekanych produktów prosto z pieca.
- Całkowicie wykonana ze stali nierdzewnej, przeznaczona do wyrobów cukierniczych, piekarniczych oraz drożdżowych, zarówno świeżych, jak i mrożonych.
- Fermentacja kontrolowana:
- Oprócz zalet kontroli procesu fermentacji, urządzenie wyposażone jest w funkcję STOP fermentacja, pozwalającą opóźnić czas wypieku do trzech godzin w stosunku do ustawionego programu.
- Dzięki zastosowaniu mikroprocesora, łatwe jest zaprogramowanie pracy urządzenia w trybie 24-godzinnym.
Njy Tdxuew Rwanogjda
- Przystosowane do pracy w zakresie temperatur od -3°C do +40°C oraz przy wilgotności do 90%.
Ogłoszenie przetłumaczone automatycznie. Możliwe błędy tłumaczenia.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
- Wymiary zewnętrzne (szer. x gł. x wys.): 2187x1027x600 mm
- Odstęp między tacami: 78,5 mm
- Pojemność: 20 (60x40)
- Czynnik chłodniczy: R-134a
- Moc: 1,8 kW
- Częstotliwość: 50 Hz – 9 A
- Napięcie: 230 V
- Waga: 289 kg
- Urządzenie doskonale sprawdza się w cukierniach, piekarniach, a także w punktach typu bake-off lub hot spot.
Dedpow Rwanjfx Adhscn
- Niezastąpione przy optymalizacji procesu produkcji i umożliwiające serwowanie klientom świeżo wypiekanych produktów prosto z pieca.
- Całkowicie wykonana ze stali nierdzewnej, przeznaczona do wyrobów cukierniczych, piekarniczych oraz drożdżowych, zarówno świeżych, jak i mrożonych.
- Fermentacja kontrolowana:
- Oprócz zalet kontroli procesu fermentacji, urządzenie wyposażone jest w funkcję STOP fermentacja, pozwalającą opóźnić czas wypieku do trzech godzin w stosunku do ustawionego programu.
- Dzięki zastosowaniu mikroprocesora, łatwe jest zaprogramowanie pracy urządzenia w trybie 24-godzinnym.
Njy Tdxuew Rwanogjda
- Przystosowane do pracy w zakresie temperatur od -3°C do +40°C oraz przy wilgotności do 90%.
Ogłoszenie przetłumaczone automatycznie. Możliwe błędy tłumaczenia.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
DOKUMENTY
19810315-01.pdf (PDF)Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2025
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+33 1 84 ... ogłoszenia
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd