Maszyna do temperowania czekoladyFBM
Maestria 60kg
Maszyna do temperowania czekolady
FBM
Maestria 60kg
EXW Stała cena bez VATu
18 000 €
Rok produkcji
2025
Stan
Używane
Lokalizacja
Schaafheim 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
- Opis/nazwa maszyny:
- Maszyna do temperowania czekolady
- Producent:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Rok produkcji:
- 2025
- Stan:
- dobry, jak nowy (używany)
- sprawność:
- w pełni sprawny
- Godziny eksploatacji:
- 220 h
Cena i lokalizacja
EXW Stała cena bez VATu
18 000 €
- Lokalizacja:
- Schaafheim, Niemcy
Zadzwoń
Sprzedaż maszyn

Znalazłeś nową maszynę? Teraz zamień stare na gotówkę.
Osiągnij najlepszą cenę dzięki Machineseeker.
Więcej o sprzedaży maszyn
Więcej o sprzedaży maszyn
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A19858250
- Ostatnio aktualizowane:
- 28.08.2025
Opis
Informacje o maszynie:
Rok produkcji: 02/2025
Pojemność: 60 kg
Waga maszyny: 360 kg
Wydajność produkcji czekolady temperowanej: 130 kg/h
Zasilanie: wtyczka CEE 16A
Wymiary: szerokość 900 mm, głębokość 920 mm, wysokość 1550 mm
Opis:
Maszyna do temperowania i oblewania czekoladą model MAESTRIA60 została zaprojektowana do temperowania i oblewania wszelkiego rodzaju czekolad. Dzięki kompaktowym wymiarom MAESTRIA60 doskonale nadaje się do wszechstronnego zastosowania w miejscach o ograniczonej przestrzeni.
Ciągły proces temperowania przy użyciu ślimaka oraz chłodnicy gwarantuje, że czekolada jest zawsze gotowa do użycia w odpowiedniej temperaturze.
Maszyna wyposażona jest w podgrzewany dozownik sterowany pneumatycznym zaworem trójdrożnym, co umożliwia precyzyjne dozowanie czekolady bezpośrednio do form na tabliczki, praliny oraz inne produkty.
Dcodpow Ta Imjfx Adhon
Po zamontowaniu odpowiedniej nakładki oblewającej, możliwe jest częściowe lub całkowite oblewanie wszystkich wyrobów cukierniczych.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Rok produkcji: 02/2025
Pojemność: 60 kg
Waga maszyny: 360 kg
Wydajność produkcji czekolady temperowanej: 130 kg/h
Zasilanie: wtyczka CEE 16A
Wymiary: szerokość 900 mm, głębokość 920 mm, wysokość 1550 mm
Opis:
Maszyna do temperowania i oblewania czekoladą model MAESTRIA60 została zaprojektowana do temperowania i oblewania wszelkiego rodzaju czekolad. Dzięki kompaktowym wymiarom MAESTRIA60 doskonale nadaje się do wszechstronnego zastosowania w miejscach o ograniczonej przestrzeni.
Ciągły proces temperowania przy użyciu ślimaka oraz chłodnicy gwarantuje, że czekolada jest zawsze gotowa do użycia w odpowiedniej temperaturze.
Maszyna wyposażona jest w podgrzewany dozownik sterowany pneumatycznym zaworem trójdrożnym, co umożliwia precyzyjne dozowanie czekolady bezpośrednio do form na tabliczki, praliny oraz inne produkty.
Dcodpow Ta Imjfx Adhon
Po zamontowaniu odpowiedniej nakładki oblewającej, możliwe jest częściowe lub całkowite oblewanie wszystkich wyrobów cukierniczych.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2025
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+49 6073 ... ogłoszenia
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd