Specjalistyczna maszyna do dozowania kompozytówCOMAS
Specjalistyczna maszyna do dozowania kompozytów
COMAS
EXW Cena początkowa bez VATu
11 000 €
Rok produkcji
2015
Stan
Używane
Lokalizacja
Salonta 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
- Opis/nazwa maszyny:
- Specjalistyczna maszyna do dozowania kompozytów
- Producent:
- COMAS
- Rok produkcji:
- 2015
- Stan:
- dobry, jak nowy (używany)
- sprawność:
- w pełni sprawny
- Godziny eksploatacji:
- 10 h
Cena i lokalizacja
EXW Cena początkowa bez VATu
11 000 €
- Lokalizacja:
- Strada Mărăşeşti 7, 415500 Salonta, RO
Zadzwoń
Sprzedaż maszyn

Znalazłeś nową maszynę? Teraz zamień stare na gotówkę.
Osiągnij najlepszą cenę dzięki Machineseeker.
Więcej o sprzedaży maszyn
Więcej o sprzedaży maszyn
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A19506526
- Ostatnio aktualizowane:
- 05.07.2025
Opis
Maszyna do dozowania objętościowego COMAS model DN (odnowiona z nowym dozownikiem)
Maszyna specjalistyczna do dozowania masy biszkoptowej („pandispan”) oraz kremów na blatach:
a) Biszkopt na blachach formowanych o średnicy mm = 240–260 i grubości mm = 7–12 lub prostokątnych o wybranych wymiarach obwiedniowych.
b) Kremy na blatach z punktu a) w warstwach wielokrotnych (opcjonalnie).
Wyposażenie:
- Rama główna ze stali nierdzewnej S/S z kółkami i stopami poziomującymi.
- Głowica dozująca na napędzie pneumatycznym Waicon i/lub Fisner.
- Urządzenie do regulacji wysokości głowicy dozującej za pomocą pokrętła.
- Urządzenie do regulacji objętości dozowanego produktu z pokrętłem i podziałką.
- 1 stół roboczy z regulacją wysokości.
- 1 zbiornik buforowy o pojemności 50 litrów do masy biszkoptowej.
- 1 wymienny cylinder dozujący o średnicy 100 mm, regulacja ilości dozowanego produktu od 78 do 1240 cm3.
- 1 terminal dystrybucyjny do dozowania do form o średnicy mm=260, wyposażony w perforowaną membranę do końcowego zamknięcia.
- 1 pedał limitujący do uruchomienia dozowania lub synchronizacji z linią.
Fpedowxlm Tjpfx Ab Nsn
- 1 zestaw form dyszujących do biszkoptów.
- Opcjonalnie system dekoracji kremami (patrz zdjęcie/następna strona).
- 1 instalacja elektryczna z tablicą sterującą.
Główne cechy techniczne:
- Wszystkie części mające kontakt z produktem wykonane są ze stali nierdzewnej S/S standard AISI 316 lub innych materiałów do kontaktu z żywnością. Korpus z Inox AISI 304 i/lub aluminium spożywczego. Przekładnie i mechanizmy z hartowanej stali. Łożyska zabezpieczone stalą nierdzewną, szczelne.
- Układ pneumatyczny: marka Waircom i/lub Fesner.
- Kompresor: wyłączony (należy zapewnić osobno).
- Wydajność pracy:
a) manualnie przez pedał (około 5-15 cykli/min).
b) automatycznie: 8-15 cykli/min, regulowane.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Maszyna specjalistyczna do dozowania masy biszkoptowej („pandispan”) oraz kremów na blatach:
a) Biszkopt na blachach formowanych o średnicy mm = 240–260 i grubości mm = 7–12 lub prostokątnych o wybranych wymiarach obwiedniowych.
b) Kremy na blatach z punktu a) w warstwach wielokrotnych (opcjonalnie).
Wyposażenie:
- Rama główna ze stali nierdzewnej S/S z kółkami i stopami poziomującymi.
- Głowica dozująca na napędzie pneumatycznym Waicon i/lub Fisner.
- Urządzenie do regulacji wysokości głowicy dozującej za pomocą pokrętła.
- Urządzenie do regulacji objętości dozowanego produktu z pokrętłem i podziałką.
- 1 stół roboczy z regulacją wysokości.
- 1 zbiornik buforowy o pojemności 50 litrów do masy biszkoptowej.
- 1 wymienny cylinder dozujący o średnicy 100 mm, regulacja ilości dozowanego produktu od 78 do 1240 cm3.
- 1 terminal dystrybucyjny do dozowania do form o średnicy mm=260, wyposażony w perforowaną membranę do końcowego zamknięcia.
- 1 pedał limitujący do uruchomienia dozowania lub synchronizacji z linią.
Fpedowxlm Tjpfx Ab Nsn
- 1 zestaw form dyszujących do biszkoptów.
- Opcjonalnie system dekoracji kremami (patrz zdjęcie/następna strona).
- 1 instalacja elektryczna z tablicą sterującą.
Główne cechy techniczne:
- Wszystkie części mające kontakt z produktem wykonane są ze stali nierdzewnej S/S standard AISI 316 lub innych materiałów do kontaktu z żywnością. Korpus z Inox AISI 304 i/lub aluminium spożywczego. Przekładnie i mechanizmy z hartowanej stali. Łożyska zabezpieczone stalą nierdzewną, szczelne.
- Układ pneumatyczny: marka Waircom i/lub Fesner.
- Kompresor: wyłączony (należy zapewnić osobno).
- Wydajność pracy:
a) manualnie przez pedał (około 5-15 cykli/min).
b) automatycznie: 8-15 cykli/min, regulowane.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2021
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+40 724 5... ogłoszenia
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd