LINIOWY blanszownik/garnekSELO
LINIOWY blanszownik/garnek
SELO
Stan
Używane
Lokalizacja
Lorquí 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
Cena i lokalizacja
- Lokalizacja:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Zadzwoń
Sprzedaż maszyn

Znalazłeś nową maszynę? Teraz zamień stare na gotówkę.
Osiągnij najlepszą cenę dzięki Machineseeker.
Więcej o sprzedaży maszyn
Więcej o sprzedaży maszyn
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A19258926
- Numer referencyjny:
- 0000000196121
- Ostatnio aktualizowane:
- 30.05.2025
Opis
W tunelu parowym emulsja jest gotowana za pomocą skroplonej pary wodnej. Prędkość taśmy i ilość pary są regulowane w celu uzyskania pożądanego efektu gotowania. Czas gotowania zależy od produktu.
Para wtryskiwana jest centralnie oraz około 80% powyżej i 20% poniżej.
Tunel do gotowania na parze składa się z taśmy ze stali nierdzewnej, komory parowej, centralnej łaźni parowej + systemu kontroli pary, śluzy wodnej, usuwania nadmiaru pary i ramy tunelu parowego.
Emulsja mięsna jest nakładana w postaci pasków na taśmę ze stali nierdzewnej i transportowana przez komorę parową. Prędkość taśmy stalowej i dopływ pary są regulowane tak, aby pod koniec gotowania, na wyjściu z tunelu parowego, centralne punkty emulsji mięsnej zostały podgrzane od 0ºC do 90ºC (minimum).
-Temperatura wlotowa: -2ºC / 2ºC
-Temperatura na wylocie: 90ºC.
Produkcja może się różnić w zależności od produktu.
Cedpfjwn Dvrox Ag Aorh
Aby przetwarzać mieszankę mięsno-zbożową w sposób ciągły, urządzenie może produkować do 9 ton/h.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Para wtryskiwana jest centralnie oraz około 80% powyżej i 20% poniżej.
Tunel do gotowania na parze składa się z taśmy ze stali nierdzewnej, komory parowej, centralnej łaźni parowej + systemu kontroli pary, śluzy wodnej, usuwania nadmiaru pary i ramy tunelu parowego.
Emulsja mięsna jest nakładana w postaci pasków na taśmę ze stali nierdzewnej i transportowana przez komorę parową. Prędkość taśmy stalowej i dopływ pary są regulowane tak, aby pod koniec gotowania, na wyjściu z tunelu parowego, centralne punkty emulsji mięsnej zostały podgrzane od 0ºC do 90ºC (minimum).
-Temperatura wlotowa: -2ºC / 2ºC
-Temperatura na wylocie: 90ºC.
Produkcja może się różnić w zależności od produktu.
Cedpfjwn Dvrox Ag Aorh
Aby przetwarzać mieszankę mięsno-zbożową w sposób ciągły, urządzenie może produkować do 9 ton/h.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
DOKUMENTY
19258926-01.pdf (PDF)Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2024
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+34 968 6... ogłoszenia
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd