Skórowaczka - MAJA - BXAplus 554MJA
BXA
Skórowaczka - MAJA - BXAplus 554
MJA
BXA
Stała cena bez VATu
9 900 €
Rok produkcji
2016
Stan
Używane
Lokalizacja
Kraków 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
- Opis/nazwa maszyny:
- Skórowaczka - MAJA - BXAplus 554
- Producent:
- MJA
- Model:
- BXA
- Rok produkcji:
- 2016
- Stan:
- po remoncie generalnym (używany)
Cena i lokalizacja
Stała cena bez VATu
9 900 €
- Lokalizacja:
- Ul. Rynek główny, 28, 31-010 Kraków, PL
Zadzwoń
Sprzedaż maszyn

Czy już zamieściłeś ogłoszenie o swojej używanej maszynie?
Sprzedawaj przez Machineseeker bez prowizji.
Więcej o sprzedaży maszyn
Więcej o sprzedaży maszyn
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A19592571
- Ostatnio aktualizowane:
- 19.09.2025
Opis
Dane techniczne
Fjdpfx Aewz Sn Nsb Nogh
Numer produktu
BXAplus 554
Rok produkcji
2016
Wymiary maszyny 700 x 1.940 x 1.300 mm (szer. x głęb. x h)
Szerokość noża 520mm
Waga ok. 320 kg
Stopień Ochrony IP 69
Wydajność 16 ton/8h
Bardzo ostry wał
Możliwość pracy maszyny w linii produkcyjnej
W pełni demontowalna do mycia
W pełni sprawna po serwisie
Maszyna jest wyposażona w wał z gumowymi kołami
CECHY:
Do automatycznego skórowania wszystkich elementów wieprzowych bez kości jak boczek, pachwina, podgardle, kark, łopatka
Mechaniczne sterowanie nacięciem, by szczególnie na początku produktu nie pozostawały resztki skóry
Z połączenia precyzyjnie działającej automatyki nacięcia i seryjnie montowanemu ustawianiu docisku osiągany jest maksymalny uzysk dla każdego produktu
Doskonałe efekty skórowania ograniczają konieczność obróbki końcowej
Wysoka jakość skórowania – bez obróbki końcowej
Zmniejszone koszta pracy i zwiększa produktywność
Fjdpfx Aewz Sn Nsb Nogh
Numer produktu
BXAplus 554
Rok produkcji
2016
Wymiary maszyny 700 x 1.940 x 1.300 mm (szer. x głęb. x h)
Szerokość noża 520mm
Waga ok. 320 kg
Stopień Ochrony IP 69
Wydajność 16 ton/8h
Bardzo ostry wał
Możliwość pracy maszyny w linii produkcyjnej
W pełni demontowalna do mycia
W pełni sprawna po serwisie
Maszyna jest wyposażona w wał z gumowymi kołami
CECHY:
Do automatycznego skórowania wszystkich elementów wieprzowych bez kości jak boczek, pachwina, podgardle, kark, łopatka
Mechaniczne sterowanie nacięciem, by szczególnie na początku produktu nie pozostawały resztki skóry
Z połączenia precyzyjnie działającej automatyki nacięcia i seryjnie montowanemu ustawianiu docisku osiągany jest maksymalny uzysk dla każdego produktu
Doskonałe efekty skórowania ograniczają konieczność obróbki końcowej
Wysoka jakość skórowania – bez obróbki końcowej
Zmniejszone koszta pracy i zwiększa produktywność
Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2019
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+48 12 20... ogłoszenia
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd