System zwijania i krojenia ciastekGorreri
Layer Cake & Swiss roll line
System zwijania i krojenia ciastek
Gorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Rok produkcji
2017
Stan
Używane
Lokalizacja
Mainhausen 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
- Opis/nazwa maszyny:
- System zwijania i krojenia ciastek
- Producent:
- Gorreri
- Rok produkcji:
- 2017
- Stan:
- używany
Cena i lokalizacja
- Lokalizacja:
- Industriestr. 6, 63353 Mainhausen/Zellhausen, DE
Zadzwoń
Sprzedaż maszyn

Czy już zamieściłeś ogłoszenie o swojej używanej maszynie?
Sprzedawaj przez Machineseeker bez prowizji.
Więcej o sprzedaży maszyn
Więcej o sprzedaży maszyn
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A20013820
- Ostatnio aktualizowane:
- 17.09.2025
Opis
GORRERI – W pełni automatyczna linia produkcyjna do biszkoptów i rolad typu Swiss Roll – 500 kg/h
Produkty i wydajności:
- Małe ciasta warstwowe – 14 000 szt./h – 38×80×H25 mm
Fedpfx Ajxc E D Rob Nspn
- Mini rolady – 9 600 szt./h – ø30+35×80 mm
- Swiss Rolls – 2 000 szt./h – ø65+35×70×160 mm
W skład zestawu wchodzą następujące maszyny i moduły:
- Zintegrowana jednostka do wstępnego mieszania i miksowania turbo (GMG500)
- Chłodziarka do wody z instalacją rurową
- Ekstruder ciasta do rolad biszkoptowych (ERG600)
- Piec tunelowy, cyklotermiczny, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 strefy)
- Przenośnik chłodzący z taśmą siatkową (NRG600 – 24 m)
- Taśma robocza do biszkoptu (BLPG600 – 16 m)
- Przenośnik przyśpieszający (NAG600)
- Przecinarka wzdłużna (TLG600)
- Dozownik syropu (DIBG600)
- Pompa do marmolady (PMG600)
- Ekstruder do marmolady (EMG600)
- Dozownik kremu (ECG600)
- Jednostka układająca do ciast warstwowych (GVG600)
- Przecinarka gilotynowa (TGVG600 – podwójne wibrujące ostrze)
- Maszyna do zwijania mini rolad (AMRG04 – 4 tory)
- Maszyna do zwijania Swiss Roll (ASRG02 – 2 tory)
- Przenośnik łukowy 180°
- Szafa sterownicza z pulpitem sterującym
- Czekoladziarnia i chłodzenie:
- Zbiornik na czekoladę 1000 kg z mieszadłem, pompą, grzałką i filtrem
- Maszyna do oblewania czekoladą (ENROBMATIC600)
- Tunel chłodniczy (THERMOMATIC600 – 20 m, w pełni izolowany, sprężarka Frascold)
Przyłącza i warunki:
- Zasilanie: 220V 1F + 380V 3F / 50Hz
- Sprężone powietrze: 6 bar, suche i bezolejowe
- Warunki otoczenia: +5°C do +32°C, 30–70% wilgotność względna, maks. 2000 m n.p.m.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Produkty i wydajności:
- Małe ciasta warstwowe – 14 000 szt./h – 38×80×H25 mm
Fedpfx Ajxc E D Rob Nspn
- Mini rolady – 9 600 szt./h – ø30+35×80 mm
- Swiss Rolls – 2 000 szt./h – ø65+35×70×160 mm
W skład zestawu wchodzą następujące maszyny i moduły:
- Zintegrowana jednostka do wstępnego mieszania i miksowania turbo (GMG500)
- Chłodziarka do wody z instalacją rurową
- Ekstruder ciasta do rolad biszkoptowych (ERG600)
- Piec tunelowy, cyklotermiczny, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 strefy)
- Przenośnik chłodzący z taśmą siatkową (NRG600 – 24 m)
- Taśma robocza do biszkoptu (BLPG600 – 16 m)
- Przenośnik przyśpieszający (NAG600)
- Przecinarka wzdłużna (TLG600)
- Dozownik syropu (DIBG600)
- Pompa do marmolady (PMG600)
- Ekstruder do marmolady (EMG600)
- Dozownik kremu (ECG600)
- Jednostka układająca do ciast warstwowych (GVG600)
- Przecinarka gilotynowa (TGVG600 – podwójne wibrujące ostrze)
- Maszyna do zwijania mini rolad (AMRG04 – 4 tory)
- Maszyna do zwijania Swiss Roll (ASRG02 – 2 tory)
- Przenośnik łukowy 180°
- Szafa sterownicza z pulpitem sterującym
- Czekoladziarnia i chłodzenie:
- Zbiornik na czekoladę 1000 kg z mieszadłem, pompą, grzałką i filtrem
- Maszyna do oblewania czekoladą (ENROBMATIC600)
- Tunel chłodniczy (THERMOMATIC600 – 20 m, w pełni izolowany, sprężarka Frascold)
Przyłącza i warunki:
- Zasilanie: 220V 1F + 380V 3F / 50Hz
- Sprężone powietrze: 6 bar, suche i bezolejowe
- Warunki otoczenia: +5°C do +32°C, 30–70% wilgotność względna, maks. 2000 m n.p.m.
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2013
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+49 6073 ... ogłoszenia
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd